Si no visualitza correctament aquesta publicació, premi aquí
gamacolores gamacolores gamacolores
cabecera
       Núm. 39 Juny-Juliol 2016    
gamacolores
  Versión castellana
Jornades de Prevenció del Càncer de pell



Més del 80 % dels casos de càncer de pell es podrien prevenir evitant una exposició intensa al sol i les cremades cutànies, especialment durant la infància i l’adolescència.

La Fundació Agrupació, que té per objectiu la prevenció, organitza unes jornades de sensibilització del càncer de pell, on un dermatòleg realitza un screening de la pell de manera gratuïta.

Durant aquest mes de maig les jornades han tingut lloc a Manresa, Sabadell i Barcelona, i se’ls ha realitzat un sceening a un total de 250 persones.

En acabar la Jornada es lliura un díptic amb els següents consells per gaudir del sol:

10 Regles d'OR
  1. Començar a prendre el sol de manera gradual, evitant l’exposició prolongada i les hores de màxima intensitat, de les 12 a les 16 h.
  2. Cobrir-se amb samarretes i roba de cotó, gorra o barrets d’ala ampla.
  3. Dur ulleres de sol homologades, preferiblement amb banda lateral.
  4. Utilitzar crema de factor de protecció elevat, superior a 20. Aplicar una quantitat suficient una estona abans de l’exposició i renovar la seva aplicació després del bany.
  5. Si es practiquen esports nàutics, cal renovar freqüentment el fotoprotector i intentar evitar les hores de màxima insolació.
  6. Infants i adolescents requereixen una protecció especial davant la radiació solar, perquè són més vulnerables.
  7. Evitar prendre sessions de raigs UVA. Poden ser perjudicials perquè emeten radiacions ultraviolades.
  8. Evitar prendre el sol si es pren medicació fotosensible.
  9. Beure aigua per evitar la deshidratació.
  10. Si has descobert alguna lesió pigmentada nova en la teva pell que et resulti sospitosa ( tacte aspre, escatosa, pica, sagna o supura, sembla una ferida però no cicatritza….. ) cal visitar al dermatòleg.
   
   
  Notícies breus
   
   
 
València
Jornades de Prevenció del Càncer de Pell
Data: 2 de juny
Lloc: Universitat Politècnica de València (Centre de Salut Laboral Juana Portaceli, Edifici 6E)
Horari: de 9:30 a 15 h

Un dels objectius de la Fundació Agrupació és la PREVENCIÓ, i per aconseguir-ho desenvolupem activitats i jornades de sensibilització que promocionin condicions de vida saludable.

Per aquest motiu organitzem una jornada de prevenció del càncer de pell, on un dermatòleg realitzarà, de manera gratuïta, un screening de la pell, i amb la recomanació, si s’escau, de fer una visita al seu dermatòleg. Posteriorment es lliurarà un díptic amb recomanacions.

Aquesta activitat és gratuïta.

Barcelona
Taula de Diàleg "Son i conducció, mals companys de viatge"
Data: 6 de juliol
Lloc: Sala Cotxeres del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107)
Horari: de 10 a 12 h

La Fundació del RACC i la Fundació Agrupació organitzen una taula de diàleg en la que experts en la materia explicaran la influència que té la salut, i en especial el son, en garantir una millor seguretat vial.

Confirmació d’assistència al 934 826 701, al correu electrònic fundacio@agrupacio.es, o emplenant el formulari d'inscripció que trobaràs en la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es a partir del 6 de juny.

   
 

Convocatòria de premis d’investigació

Àmbit de la infància. XX Convocatòria · 2016

Es premiarà un projecte de recerca de base científica que es vulgui portar a terme sobre prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties i accidents en l’àmbit de la infància.

El termini de presentació de sol·licituds per a aquesta convocatòria finalitza el 16 de setembre de 2016.

Podeu trobar les bases d’aquesta convocatòria a la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es.

Beques per a estudis de postgrau

XIX Convocatòria 2016

Amb l’objectiu de promoure la formació, la Fundació Agrupació convoca per dinovè any consecutiu aquests ajuts destinats a clients o a fills de clients del Grup ACM Espanya (Agrupació, Atlantis i Amgen) que, una vegada hagin finalitzat estudis de grau universitari, una diplomatura o llicenciatura, vulguin realitzar estudis de postgrau i màsters.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 16 de setembre de 2016.

Podeu trobar les bases d’aquesta convocatòria a la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es.

 
Podeu ampliar la informació a través de la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es
Avís legal: en compliment de la Llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació, l'informem que les seves dades formen part dels fitxers de dades propietat d'Agrupació AMCI d'Assegurances i Reassegurances, SA. per a finalitats comercials i publicitàries, així com per mantenir-lo informat de les activitats i jornades que organitzi la Fundació Agrupació que puguin ser del seu interès.
Si vostè no vol continuar rebent aquests tipus de comunicacions, o desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot fer-ho adreçant-se a l'Agrupació al correu electrònic baixabutlleti@agrupacio.es o faci clic aquí.