Si no visualitza correctament aquesta publicació, premi aquí
gamacolores gamacolores gamacolores
cabecera
       Núm. 33 Febrer 2015    
gamacolores
  Versión castellana
   
   
  Notícies breus
   
   
 
Barcelona
Nou Codi Europeu contra el Càncer
Data: 3 de febrer
Lloc: Departament de Salut · Sala d'Actes del Pavelló Ave Maria (Travessera de les Corts, 131-159)
Horari: a les 12 h

El Departament de Salut i el Pla Director d’Oncologia, amb el suport de la Fundació Agrupació, presentarà el proper dia 3 de febrer el Nou Codi Europeu contra el Càncer. A l’acte de presentació tindrà lloc una taula rodona on es parlarà del Nou Codi Europeu, la Prevenció primària i les vacunes, els Cribratges de càncer i l’Aplicació pràctica.

El nou codi proposa 12 mesures de reduir el risc de patir càncer, adoptant estils de vida més saludables.
   
 
Barcelona
Taller de risoteràpia
Dates: del 5 al 26 de febrer (tots els dijous)
Lloc: Sala de Formació de la Fundació (Gran Via de les Corts Catalanes, 652, Principal 2a)
Horari: de 10:30 a 12:30 h

L'objectiu d'aquest curs és la utilització de tècniques que ajudin a alliberar les tensions del cos per tal d'aconseguir la relaxació mitjançant tècniques de riure naturals.

Si voleu més informació o voleu fer la inscripció truqueu al 93.482.67.01 o bé envieu un correu electrònic a fundacio@agrupacio.es
Girona
Gimcana de la Dieta Mediterrània
Data: 10 de febrer
Lloc: Escola Dr. Masmitjà (Joan Maragall, 56)
Horari: de 9 a 11 h

La gimcana és un viatge per la dieta mediterrània, un dels models alimentaris més saludables. Els nens i nenes que hi participen van passant de prova en prova (jocs i tallers de cuina o manualitats) i alhora s’assabenten de quins són els valors nutricionals necessaris per assegurar una bona alimentació. Per què mengem, menjar per créixer, els àpats, la fàbrica dels aliments... són alguns dels temes que es tractaran durant el circuit de proves.
   
 
Barcelona
Tallers de memòria
Dates: del 24 de febrer al 12 de maig (tots els dimarts)
Lloc: Fundació Agrupació (Gran Via de les Corts Catalanes, 652, Principal 2a)
Horari:
- 1 grup de 10 a 11:30 h
- 1 grup de 16:30 a 18 h

El pas del temps i l'aparició de processos de demència en l'envelliment deterioren l'atenció i la memòria, ajudes bàsiques per a les activitats del dia a dia. La Fundació Agrupació ofereix eines per pal·liar aquest deteriorament i ensinistrar en el coneixement i la utilització d'estratègies i tècniques per poder mantenir l'autonomia de la vida diària.

Si voleu més informació o voleu fer la inscripció truqueu al 93.482.67.01
Sabadell
Gimcana de la Dieta Mediterrània
Data: 25 de febrer
Lloc: Escola Joan Maragall
Horari: de 9 a 11 h

La gimcana és un viatge per la dieta mediterrània, un dels models alimentaris més saludables. Els nens i les nenes que hi participen van passant de prova en prova (jocs i tallers de cuina o manualitats) i alhora s'assabenten de quins són els valors nutricionals necessaris per assegurar una bona alimentació. Per què mengem, menjar per créixer, els àpats, la fàbrica dels aliments... són alguns dels temes que es tractaran durant el circuit de proves.
   
   
 
Podeu ampliar la informació a través de la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es
Avís legal: en compliment de la Llei 15/1992, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació, l'informem que les seves dades formen part dels fitxers de dades propietat d'Agrupació AMCI d'Assegurances i Reassegurances, SA. per a finalitats comercials i publicitàries, així com per mantenir-lo informat de les activitats i jornades que organitzi la Fundació Agrupació que puguin ser del seu interès.
Si vostè no vol continuar rebent aquests tipus de comunicacions, o desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot fer-ho adreçant-se a l'Agrupació al correu electrònic baixabutlleti@agrupacio.es o faci clic aquí.