Si no visualitza correctament aquesta publicació, premi aquí
gamacolores gamacolores gamacolores
cabecera
       Núm. 32 Gener 2015    
gamacolores
  Versión castellana
   
   
  Notícies breus
   
   
 
Convocatòria general d'ajuts a entitats per a l'any 2015

La Fundació Agrupació obre una convocatòria general d'ajuts a projectes d'intervenció relacionats amb les línies d'actuació prioritàries establertes per la Fundació.

Les propostes que s'hi presentin hauran de tenir com a eix principal alguna qüestió relacionada amb els següents àmbits d’actuació:

 - Gent gran. Enguany els projectes que es presentin hauran de tenir com a eix principal programes que treballin l’envelliment saludable sobre algun dels temes següents o bé tots ells (promoció de la salut, promoció de l’alimentació saludable, promoció de l’activitat física, promoció de les relacions intergeneracionals).
 - Infància. Enguany els projectes que es presentin hauran de tenir com a eix principal la promoció del bon ús de les xarxes socials entre la població infantil i juvenil.
 - Discapacitats. Enguany els projectes que es presentin hauran de tenir com a eix principal o bé la promoció de l’esport adaptat, o bé projectes que tinguin com a objectiu la incorporació d’aquest col·lectiu en el món laboral.

El termini de presentació dels projectes finalitza el 9 d’abril de 2015.

Podreu trobar les bases d’aquesta convocatòria a la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es
Convocatòria de premis d'investigació

Àmbit de la gent gran. XXII Convocatòria · 2015
Es vol premiar i incentivar la creativitat en la recerca dins de diferents àmbits geriàtrics, com per exemple: malalties o deterioraments d'especial incidència en la vellesa, alimentació i dietètica, activitat física, hàbitat i d'altres equivalents. L'objectiu global és oferir una millor qualitat de vida a la gent gran.

Àmbit de la infància. XIX Convocatòria · 2015
Es premiarà un projecte de recerca de base científica que es vulgui portar a terme sobre prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties i accidents en l'àmbit de la infància.

Àmbit de la discapacitat.  VIII Convocatòria · 2015
Es buscarà un projecte de base científica que es vulgui portar a terme amb l'objectiu d'afavorir i promocionar l’autonomia de les persones que presenten una discapacitat o un trastorn mental sever, a partir de projectes adreçats a promoure'n la inclusió social i laboral.

El termini de presentació de sol·licituds per a aquesta convocatòria finalitza el 17 de setembre de 2015.

Podreu trobar les bases d’aquesta convocatòria a la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es
   
 
Beques per a estudis de postgrau
XVIII Convocatòria 2015
Amb l'objectiu de promoure la formació, la Fundació Agrupació convoca per divuitè any consecutiu aquests ajuts destinats a clients o a fills de clients d'Agrupació que, una vegada hagin finalitzat estudis de grau universitari, una diplomatura o llicenciatura, vulguin realitzar estudis de postgrau i màsters.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 15 de setembre de 2015.

Podreu trobar les bases d’aquesta convocatòria a la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es
Programa Respir per a Persones Grans i Persones amb Discapacitat


El programa s'adreça a aquelles persones que són clients d'Agrupació i que es fan càrrec de la cura d'un familiar, que per la seva situació física o psíquica necessita atenció permanent. Consisteix a oferir un ajut econòmic per facilitar un ingrés d'un mes en un centre residencial de la tercera edat o bé un centre residencial per a persones discapacitades, amb l'objectiu d’un descans familiar.

Podreu trobar les bases d’aquesta convocatòria a la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es

   
 
Premis i beques 2014

El passat dia 3 de desembre de 2014, va tenir lloc l'acte de lliurament de premis i beques de la Fundació Agrupació a la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès.

Va presidir l’acte l’Honorable Conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Sr. Francesc Homs, el Sr. Josep Lluís Vilaseca, President de la Fundació Agrupació, i la Sra. Imma Playà, directora de la Fundació Agrupació

Premi Infància
Projecte: “Implementación de una nueva herramienta de diagnóstico basada en la secuenciación masiva para pacientes del espectro del Síndrome de Rett”.
Presentat per l’Hospital Universitario Cruces. Barakaldo (Bizkaia)
Va recollir el premi la Dra. María Isabel Tejada Mínguez

Premi Gent Gran
Projecte: Contribución a la detección precoz de fragilidad en personas mayores mediante biomarcadores celulares y moleculares”.
Presentat per la Universidad da Coruña
Va recollir el premi la Dra. Blanca Laffon Lage

Premi Discapacitat
Projecte:Efectes del suport nutricional sobre els paràmetres nutricionals i la qualitat de vida en persones amb discapacitat intel·lectual que presenten obesitat”.
Presentat per la Fundació Privada Pro-disminuïts psíquics Finestrelles.
Va recollir el premi el Dr. Lluís Monset

També s'han concedit 7 beques per a estudis de postgrau o màsters per a clients o fills de clients d’Agrupació.


   
 

Celrà
Gimcana de la Dieta Mediterrània
Fecha: 28 de gener
Lugar: Escola Les Falgueres de Celrà
Horari: de 9 a 11 h

La gimcana és un viatge per la dieta mediterrània, un dels models alimentaris més saludables. Els nens i nenes que hi participen van passant de prova en prova (jocs i tallers de cuina o manualitats) i alhora s’assabenten de quins són els valors nutricionals necessaris per assegurar una bona alimentació. Per què mengem, menjar per créixer, els àpats, la fàbrica dels aliments... són alguns dels temes que es tractaran durant el circuit de proves.


 
 
Podeu ampliar la informació a través de la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es
Avís legal: en compliment de la Llei 15/1992, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació, l'informem que les seves dades formen part dels fitxers de dades propietat d'Agrupació AMCI d'Assegurances i Reassegurances, SA. per a finalitats comercials i publicitàries, així com per mantenir-lo informat de les activitats i jornades que organitzi la Fundació Agrupació que puguin ser del seu interès.
Si vostè no vol continuar rebent aquests tipus de comunicacions, o desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot fer-ho adreçant-se a l'Agrupació al correu electrònic baixabutlleti@agrupacio.es o faci clic aquí.